De kracht van kunstmatige intelligentie: ons AI trading systeem

Traden op de beurs kan uitdagend en spannend zijn, maar ook risicovol en complex. Er zijn veel factoren die invloed hebben op de koersen van futures, opties, turbo’s en andere financiële instrumenten. Het is niet makkelijk om al deze informatie te verwerken en de juiste beslissingen te nemen.

Gelukkig is er een oplossing die jou kan helpen om beter te traden: ons AI trading systeem. Dit systeem is begin 2023 ontwikkeld en maakt gebruik van artificial intelligence. Het helpt je om betere beslissingen te nemen en meer rendement te behalen met minder moeite.

Wat is ons AI trading systeem algoritme en hoe werkt het?

Ons AI trading systeem is een uniek en innovatief systeem dat gebruik maakt van kunstmatige intelligentie om te handelen op de beurs. Het systeem analyseert elke dag de koers van de AEX index. Het zoekt dan naar patronen en relaties die wijzen op een stijging of een daling van de koers. Het systeem geeft dan een signaal om te kopen of te verkopen, afhankelijk van de richting van de trend.

Het systeem werkt met dagkoersen en niet met uurkoersen of minuutkoersen. Dit betekent dat het systeem elke beursdag berekent of de huidige positie long of short hoort te zijn, gebaseerd op de slotkoers. Het aantal keren dat er van positie gedraaid zal moeten worden is slechts een paar keer per maand, waardoor je minder kosten en risico’s hebt. Het systeem leert voortdurend van de markt en past zich aan aan veranderende omstandigheden.

Het AI systeem kan zo koop en verkoopsignalen vinden die voor het menselijk oog onzichtbaar zijn. Het verzendt dagelijks op beursdagen rond het middaguur alle informatie naar onze abonnees, om rond sluiting van de beurs wel of niet de positie te draaien. Zo kunnen onze abonnees eenvoudig en snel profiteren van het AI trading systeem.

Waarom werkt het AI trading systeem met dagkoersen en niet met uurkoersen of minuutkoersen?

Het AI trading systeem werkt met dagkoersen in plaats van uurkoersen of minuutkoersen. Waarom is dat zo?

 • Minder ruis en stress: Door te werken met dagkoersen vermijdt het systeem veel ruis en stress die gepaard gaan met kortere tijdframes. Het is niet nodig om de hele dag naar de schermen te kijken en elke kleine beweging te volgen. Het systeem neemt de beslissingen voor je op basis van de dagelijkse termijn trends.
 • Minder kosten en risico’s: Door te werken met dagkoersen bespaart het systeem veel kosten en risico’s die verbonden zijn aan frequent handelen. Het is niet nodig om veel transactiekosten te betalen of te lijden onder slippage of uitvoering. Het systeem handelt slechts een paar keer per maand, waardoor je meer rendement overhoudt.
 • Kunstmatige intelligentie: Door te werken met dagkoersen maakt het systeem gebruik van de kracht van kunstmatige intelligentie om patronen en relaties te ontdekken die verborgen zijn in de historische data. Het systeem leert voortdurend van de markt en past zich aan aan veranderende omstandigheden. Het systeem kan zo koop- en verkoopsignalen vinden die voor het menselijk oog onzichtbaar zijn

Wat zijn de voordelen van ons AI trading systeem

Wil jij meer rendement behalen met minder moeite? Dan is dit AI algoritme perfect voor jou! Het systeem haalt emoties uit het traden en beleggen en neemt beslissingen op basis van objectieve data. Zo voorkom je dat je te vroeg verkoopt of te laat koopt.

 • Ons systeem bespaart je tijd en energie. Het algoritme doet al het werk voor je en jij hoeft alleen maar de signalen te volgen. Je kunt je bezighouden met andere dingen die jij leuk of belangrijk vindt.
 • Dankzij het systeem kun je handelen in verschillende financiële instrumenten, zoals futures, turbo’s, CFD’s of opties. Het voordeel is dat dit je diversificatie biedt.
 • Dit AI algoritme presteert goed in zowel stijgende als dalende markten. Kortom, ons AI trading systeem biedt veel voordelen voor traders/beleggers die meer rendement willen behalen met minder moeite.

Hoe kun je gebruik maken van het AI trading systeem

Wil jij gebruik maken van ons AI trading systeem? Dan hoef je alleen maar een abonnement af te sluiten. Je krijgt dan toegang tot het systeem en alle informatie die je nodig hebt om de signalen te volgen.

Als abonnee van ons AI trading systeem ontvang je elke beursdag een bericht met een koop- of verkoopsignaal voor de AEX index. Dit signaal is gebaseerd op de slotkoers van de huidige dag en het artificial intelligence algoritme dat de markt analyseert. In het bericht staat alle informatie over de huidige positie (long of short) en de slotkoers waarop de positie gedraaid moet worden (van long naar short of andersom).

Er zijn gemiddeld twee tot vier draaimomenten per maand. Je kunt zelf kiezen welk instrument je wilt gebruiken om te handelen, zoals turbo’s, futures, CFD’s, ETF’s of opties. Je voert het signaal zelf uit bij je eigen bank/broker na sluiting van de beurs; je kunt dan zelf beslissen of je de signalen wilt uitvoeren of niet.

Je hebt geen speciale kennis of ervaring nodig om het systeem te gebruiken. Het systeem handelt op de AEX index. Je kunt zelf kiezen welke producten je wilt volgen en hoeveel je wilt inzetten. Je kunt bijvoorbeeld handelen in Turbo’s, Futures, CFD’s, ETF’s of opties. Op deze manier kan je profiteren van zowel stijgingen als dalingen van de koers. Je moet wel rekening houden met de kosten en risico’s die verbonden zijn aan deze producten.

Je kunt natuurlijk altijd meer verliezen dan je inlegt. Het is daarom belangrijk dat je alleen handelt met geld dat je kunt missen en dat je een goed risicomanagement toepast. Zo kun je optimaal gebruik maken van ons AI trading systeem.

 • Maandabonnement
  Signalen Pro
 • € 295 per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Bij dit abonnement ontvang je dagelijks de koop en verkoopsignalen via email en voer je de signalen zelf uit bij je eigen bank/broker
 • Email support
 • Direct actief!
 • Start Nu
 • Jaarabonnement
  Signalen Pro
 • € 2950 per jaar
 • Jaarlijks opzegbaar
 • Bij dit abonnement ontvang je dagelijks de koop en verkoopsignalen via email en voer je de signalen zelf uit bij je eigen bank/broker
 • Email support
 • Direct actief!
 • Start Nu