Over ons

Beurstrading Nederland werkt nauw samen met Beleggersplatform Finodex.com en diverse brokers om alles soepel te laten verlopen.

Beurstrading Nederland

Signaal aanbieder

Chris Buis is oprichter van Beurstrading Nederland en sinds 1986 actief als beurshandelaar en trading systeem ontwikkelaar. Dit Trading Systeem voor de AEX Index geeft zonder al te veel “ruis” koop en verkoopsignalen, en wordt nu gebruikt om abonnees van Beurstrading Nederland succesvol te laten handelen op de beurs.

Finodex.com

Beleggersplatform

Het beleggersplatform Finodex.com verzorgt het platform voor de abonnees van Beurstrading Nederland. Hier zijn de trading systemen van Nederland ondergebracht waar beleggers de systemen kunnen vergelijken. Met Copy Trade laat je ons systeem door middel van één klik automatisch handelen op jou beleggersrekening.

Brokers

Uitvoering orders

BinckBank, Today’s Brokers, TradersOnly en Mexem brokers voeren de signalen uit voor de abonnee’s van Beurstrading Nederland met het abonnement Copy Trade. Deze brokers hebben ervaren specialisten die met kennis van zaken hiervoor zorgdragen. Ze bezitten alle vergunningen, vallen onder controle van de AFM en De Nederlandsche Bank en zijn deelnemers in de DSI registers.