Over ons2018-07-13T19:42:39+00:00

Ons team

Beurstrading Nederland, Beleggersplatform Iris en TradersOnly Brokers werken nauw samen om het gehele proces soepel te laten verlopen.

Chris Buis
Chris BuisBeurstrading Nederland
Chris Buis is oprichter van Beurstrading Nederland en is sinds 1986 actief bezig met trading systeem ontwikkeling. Deze systemen geven zonder al te veel “ruis” koop en verkoopsignalen op diverse Indices. Deze trading systemen worden nu gebruikt om abonnees van Beurstrading Nederland van signalen te voorzien via SMS en Email of automatisch te laten handelen.
Herbert Robijn
Herbert RobijnBeleggersplatform Iris.nl
Een volledig transparant technisch platform en alle systemen zijn tot op de seconde te volgen. Je kiest zelf hoe, wanneer en hoeveel systemen je wilt volgen. Automatisch handelen, Semi Automatisch, of alleen SMS en Email ontvangen! Je kan je gemakkelijk abonneren op één van de systemen en vervolgens geheel automatisch beleggen/handelen of alleen de signalen ontvangen.
Ard van der Pijl
Ard van der PijlTradersOnly Brokers
TradersOnly voert de signalen uit voor de abonnee’s van Beurstrading Nederland (Abonnement autotrading en Semi autotrading). TradersOnly heeft ervaren specialisten die met kennis van zaken hiervoor zorgdragen. TradersOnly bezit alle vergunningen, valt onder controle van de AFM en De Nederlandsche Bank en is deelnemer in de DSI registers.