Ons team

Beurstrading NL, TradersOnly Brokers en Beleggersplatform Iris.nl werken nauw samen om het hele proces soepel te laten verlopen.

Chris Buis Beurstrading Nederland

Chris Buis

Beurstrading Nederland

Chris Buis is oprichter van Beurstrading Nederland en sinds 1986 actief als beurshandelaar en trading systeem ontwikkelaar. Dit Trading Systeem voor de AEX Index geeft zonder al te veel “ruis” koop en verkoopsignalen, en wordt nu gebruikt om abonnees van Beurstrading Nederland succesvol te laten handelen op de beurs.

Uitvoering orders

TradersOnly Brokers

TradersOnly voert de signalen uit voor de abonnee’s van Beurstrading Nederland (abonnement automatisch handelen). TradersOnly heeft ervaren specialisten die met kennis van zaken hiervoor zorgdragen. TradersOnly bezit alle vergunningen, valt onder controle van de AFM en De Nederlandsche Bank en is deelnemer in de DSI registers.

Beleggersplatform

Iris.nl

Beleggersplatform

Het beleggersplatform Iris verzorgt het platform automatisch beleggen/handelen voor de abonnees van Beurstrading Nederland. Hier zijn de trading systemen van Nederland ondergebracht waar beleggers de systemen kunnen vergelijken. Er is ook een keuze tussen automatisch of semi automatisch handelen zodat je altijd de controle houd.