Beurstrading Nederland

De signaal aanbieder die je helpt om beter te handelen op de beurs

Beurstrading Nederland is opgericht in 2008 door Chris Buis, een ervaren beurshandelaar en trading systeem ontwikkelaar. Chris is al langer dan 20 jaar actief op de beurs en heeft zijn kennis en passie gebruikt om een uniek Trading Systeem te ontwikkelen voor de AEX Index. Dit Trading Systeem geeft je heldere en betrouwbare koop en verkoopsignalen, zonder al te veel “ruis” of onnodige transacties. Het Trading Systeem wordt voortdurend door artificial intelligence aangepast aan de huidige beursomstandigheden, zodat je altijd de beste resultaten kunt behalen.

Beurstrading Nederland biedt je de mogelijkheid om gebruik te maken van dit Trading Systeem, door je te abonneren op onze signaal service. Je ontvangt dan dagelijks de koop- en verkoopsignalen en je kunt ze zelf uitvoeren bij je eigen bank of broker. Je kunt kiezen uit verschillende instrumenten om te handelen op de AEX, zoals turbo’s, futures, CFD’s, ETF’s of opties.

Beurstrading Nederland is de ideale partner voor iedereen die succesvol wil handelen op de AEX. Of je nu een beginner of een gevorderde bent, ons Trading Systeem kan je helpen om je beleggingsdoelen te bereiken. Sluit je nu aan bij onze abonnees en profiteer van de voordelen van ons AI Trading Systeem!