Over ons 2018-01-06T11:53:09+00:00

Beurstrading Nederland

Beleggen en handelen op de beurs met een Trading Systeem.

Over ons

Signaal beheer en onderhoud:

Beurstrading Nederland

  • Contactpersoon
Chris Buis
Chris Buis

Chris Buis is oprichter van Beurstrading Nederland en is sinds 1986 actief bezig met trading systeem ontwikkeling. De bedoeling van deze systemen is dat ze zonder al te veel “ruis” koop en verkoopsignalen op diverse Indexen genereren. Deze trading systemen worden nu gebruikt om abonnees van Beurstrading Nederland van signalen te voorzien via SMS/Email en/of te laten (semi) autotraden.

Contact via: Email en postadres

Wij werken samen met:

Beleggers Platform:

Iris Beleggers Platform

  • Contactpersoon
Herbert Robijn
Herbert Robijn

Een volledig transparant technisch platform en alle systemen zijn tot op de seconde te volgen. Je kiest zelf hoe, wanneer en hoeveel systemen je wilt volgen. Automatisch handelen, Semi Automatisch, of alleen SMS of Email ontvangen! Je kan je gemakkelijk abonneren op één van de systemen en vervolgens geheel (semi) automatisch handelen of alleen de signalen ontvangen.

Contact via: Email, telefoon, kantoor en postadres

Financiële Uitvoering:

TradersOnly

  • Contactpersoon
Ard van der Pijl
Ard van der Pijl

TradersOnly voert de signalen uit voor de abonnee’s van Beurstrading Nederland (Abonnement autotrading en Semi autotrading). TradersOnly heeft ervaren specialisten die met kennis van zaken hiervoor zorgdragen. TradersOnly bezit alle vergunningen, valt onder controle van de AFM en De Nederlandsche Bank en is deelnemer in de DSI registers.

Contact via: Email, telefoon, kantoor en postadres