Ons team

Beurstrading Nederland, Beleggersplatform Iris en TradersOnly Brokers werken nauw samen om het hele proces soepel te laten verlopen.

Chris Buis Beurstrading Nederland

Chris Buis

Beurstrading Nederland

Chris Buis is oprichter van Beurstrading Nederland en is sinds 1986 actief bezig met trading systeem ontwikkeling. Deze systemen geven zonder al te veel “ruis” koop en verkoopsignalen op diverse Indices. Deze trading systemen worden nu gebruikt om abonnees van Beurstrading Nederland van signalen te voorzien via Email of automatisch beleggen/handelen.

Herbert Robijn Beleggersplatform Iris

Herbert Robijn

Beleggersplatform Iris.nl

Een volledig transparant technisch platform waar alle systemen tot op de seconde te volgen zijn. Je kiest zelf hoe, wanneer en hoeveel systemen je wilt volgen. Automatisch handelen of Semi Automatisch handelen. Eenvoudig abonneren op het trading systeem en vervolgens geheel automatisch beleggen/handelen.

Ard van der Pijl TradersOnly Brokers

Ard van der Pijl

TradersOnly Brokers

TradersOnly voert de signalen uit voor de abonnee’s van Beurstrading Nederland (Abonnement autotrading en Semi autotrading). TradersOnly heeft ervaren specialisten die met kennis van zaken hiervoor zorgdragen. TradersOnly bezit alle vergunningen, valt onder controle van de AFM en De Nederlandsche Bank en is deelnemer in de DSI registers.

Wil je direct meer weten over deze geweldige manier van Automatisch beleggen?
Bel Beleggersplatform Iris.nl op 085 1050 530